Hudvård för män

Genom att sköta om huden dagligen och göra regelbundna behandlingar hos en hudterapeut kan du minska och förebygga hudproblem.

Mannen har en högre talgproduktion och ett tjockare lager av döda hudceller vilket kan leda till fet hud, förstorade porer och orenheter. Att rengöra, återfukta och vårda huden är A och O för en pigg och fräsch hy. Kom in till oss och ta reda på vad du behöver!

Behagligare rakning
Män som rakar sig varje dag sliter mycket på huden då rakningen verkar uttorkande, ger upphov till småsår och skadar hudens naturliga skyddsbarriär. Det leder ofta till torr, röd och irriterad hud. Det finns en rad vårdande och behagliga produkter att använda före, under och efter rakningen. Vi hjälper gärna till att välja ut en produkt som passar dig!

Man Relax

En uppfräschande behandling för mannen med trött och livlös hud. I behandlingen ingår rengöring, PHA-syra, ånga, porrengöring, mask och fuktkräm.

60min 795:-

Bad Boy Grooming

En behandling för mannen med krav på total avkoppling. Behandlingen börjar med en kraftfull ryggmassage, därefter följer rengöring av ansiktet, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, ansiktsmassage, mask och kräm efter hudtyp.

75min 950:-

Våra behandlingar
Under våra ansiktsbehandlingar får du alltid en personlig hudanalys, guidning till de rätta produkterna och en behandlingsplan upplagd för just dig.

Exuviance
Exuviance är ett medicinskt-dermatologiskt företag som forskar och utvecklar nya produkter för att förbättra hudvården.

Presentkort
Den perfekta gåvan! Ge bort en spa-upplevelse till dina nära och kära. Köp presentkort hos oss!

Exuviance