Frans- och brynfärg

Första ögonkontakten är ibland den enda chans du får att förmedla det du vill. Därför är ögonen och inramningen av dem så viktig att tänka på.

Ögonen är det första du sätter blicken vid när du möter en annan människa och det mest centrala i ditt ansikte. De berättar vem du är, om än bara för stunden, och fungerar som ditt inres skyltfönster.

När vi plockar, formar och färgar brynen och fransarna öppnar vi upp blicken och ramar in ögonen så att du får en intensivare blick. Det förstärker din personlighet och förhöjer hela ditt ansiktes skönhet. Färgen sitter i cirka fyra till sex veckor.

Skulle du vilja snooza en extra kvart på morgonen men ändå se strålande ut hela dagen? Perfekt. Sminkar du dig inte särskilt ofta eller gärna? Ännu bättre. Har du känslig hud eller inte tål mascara? Ska du iväg på solsemester? Vill du känna dig pigg och fräsch året runt?

Då är detta något för dig.

Frans- och brynfärg

Frans– och brynfärg med plock
och formning av bryn

390:-

Fransfärg inkl plock och formning av bryn

330:-

Fransfärg

295:-

Brynfärg inkl plock och formning

295:-

Brynplock inkl formning

260:-

Våra behandlingar
Under våra ansiktsbehandlingar får du alltid en personlig hudanalys, guidning till de rätta produkterna och en behandlingsplan upplagd för just dig.

Exuviance
Exuviance är ett medicinskt-dermatologiskt företag som forskar och utvecklar nya produkter för att förbättra hudvården.

Presentkort
Den perfekta gåvan! Ge bort en spa-upplevelse till dina nära och kära. Köp presentkort hos oss!

Exuviance