Vaxning

Fördelarna med att vaxa bort oönskad hårväxt är många. Utväxten går långsammare, blir mjukare och antalet hårstrån upplevs som färre då de blir tunnare efter några behandlingar.

Vaxning är ett sätt att avlägsna oönskad hårväxt och ger ett slätt och hårfritt resultat. Normalt är du hårfri upp till fyra veckor. För bästa resultat rekommenderar vi att vaxa regelbundet då håret växer i olika faser samt att undvika rakning mellan vaxningsbehandlingarna.

Tips före vaxning

Vid vaxning är det bra att peela området som ska vaxas dagen innan, då avlägsnas döda hudceller och inåtväxta hårstrån från huden. Undvik att använda bodylotion eller annan kräm på området som ska behandlas. Vid vaxning av ben, bikinilinje och överkropp bör utväxten vara minst 3-5 mm.

Tips efter vaxning

Tänk på att huden är extra känslig efter vaxning då hårsäckarna är öppna och mottagliga för smuts och bakterier.

Undvik därför att duscha, bada och sola de närmsta 24 timmarna och undvik också att smörja det behandlade området med parfymerade krämer.

 

Överläpp 200:-
Haka 200:-
Bikini 310:-
Halva ben 395:-
Halva ben och bikini 580:-
Hela ben 595:-
Hela ben och bikini 720:-
Axill 280:-
Armar 280:-
Rygg 520:-

Våra behandlingar
Under våra ansiktsbehandlingar får du alltid en personlig hudanalys, guidning till de rätta produkterna och en behandlingsplan upplagd för just dig.

Exuviance
Exuviance är ett medicinskt-dermatologiskt företag som forskar och utvecklar nya produkter för att förbättra hudvården.

Presentkort
Den perfekta gåvan! Ge bort en spa-upplevelse till dina nära och kära. Köp presentkort hos oss!

Exuviance