Massage

Massage och healing är otroligt avslappnande, lugnande och uppiggande för både kropp och själ. Det bästa är att känslan sitter kvar långt efter att du lämnat massagebänken.

Klassisk Massage

Rygg- och nackmassage för trötta och ömma muskler. Massagen ökar blodcirkulationen, ger smärtlindring och avslappning.

30min 450:-

Regndroppsmassage

En underbart mjuk och rogivande massage som balanserar energin i kroppen och tar bort fysiska och emotionella spänningar. Metoden är avslappnande och utrensande samt stärkande för ryggraden, nervsystemet och immunförsvaret. Doften från oljorna påverkar även sinnet och känslorna och har såväl en lugnande och avstressande som en humörshöjande inverkan. Med rena, outspädda terapeutiska eteriska oljor och en speciell massageteknik hjälper vi både kropp och själ att återhämta sig från daglig stress. Varje behandling anpassas individuellt och tar ca en timme.

60min 950:-

Hot Stones – Djupavslappnande stenmassage

Upplev den ultimata njutningen med denna närmast mytomspunna massage, där runda, varma stenar används tillsammans med Caritas kroppsolja för att lösa upp kroppens alla spänningar, göra huden mjuk och ge total avkoppling.

60min 1100:-

Healingmassage Helkropp

En ljuvlig healingbehandling som får kroppen och själen att spinna av välbehag. Med en lätt men effektiv spa-massage återställs balansen i kroppens energiflöden. Kroppen frigörs från stress och återfår sin energi. Behandlingen ger en djup andlig känsla inombords då kroppens energiflöden balanseras. Kombinationen av healing och massage gör att kroppen löser upp både fysiska och emotionella spänningar och kan sätta igång den personliga utvecklingen. Efter behandlingen avsätter vi en kort stund så att du som önskar får möjlighet att prata om dina upplevelser.

90min 1225kr

 

Våra behandlingar
Under våra ansiktsbehandlingar får du alltid en personlig hudanalys, guidning till de rätta produkterna och en behandlingsplan upplagd för just dig.

Exuviance
Exuviance är ett medicinskt-dermatologiskt företag som forskar och utvecklar nya produkter för att förbättra hudvården.

Presentkort
Den perfekta gåvan! Ge bort en spa-upplevelse till dina nära och kära. Köp presentkort hos oss!

Exuviance