Healing

"Om du har tur kommer ditt helande i den form du förväntat dig; om du har verklig tur kommer ditt helande i en form du inte ens har kunnat tänka dig, en form som Universum har tänkt ut speciellt för dig."
Dr. Eric Pearl, ur boken ”Väck din inre healer”

Reconnective Healing

Reconnective Healing är en ny form av healing som leder in dig i djupavslappning och fungerar läkande på flera olika plan, såväl fysiskt, emotionellt, mentalt som andligt. Alla individer är olika och din upplevelse av Reconnective Healing är helt unik för dig som person. För att få ut så mycket som möjligt rekommenderar vi tre sessioner. Efter behandlingen avsätter vi en kort stund så att du som önskar får möjlighet att prata om dina upplevelser.

60min 850kr

The Reconnection

The Reconnection hjälper dig att komma i harmoni med Universum, så att du lättare hittar din livsväg. Den görs bara en gång i livet - när du känner dig redo för ett nytt steg. Den väcker din unika potential, hjälper dig att se din unika livsväg och de nya möjligheter som möter dig. Den ger dig en permanent och kraftfull kontakt med allt som är, med källan till all healing. Efter behandlingen avsätter vi en kort stund så att du som önskar får möjlighet att prata om dina upplevelser.

60min vid två tillfällen 333 euro (eller dagskurs i SEK)

Healingmassage Helkropp

En ljuvlig healingbehandling som får kroppen och själen att spinna av välbehag. Med en lätt men effektiv spa-massage återställs balansen i kroppens energiflöden. Kroppen frigörs från stress och återfår sin energi. Behandlingen ger en djup andlig känsla inombords då kroppens energiflöden balanseras. Kombinationen av healing och massage gör att kroppen löser upp både fysiska och emotionella spänningar och kan sätta igång den personliga utvecklingen. Efter behandlingen avsätter vi en kort stund så att du som önskar får möjlighet att prata om dina upplevelser.

90min 1225kr

 

 

 

 

Våra behandlingar
Under våra ansiktsbehandlingar får du alltid en personlig hudanalys, guidning till de rätta produkterna och en behandlingsplan upplagd för just dig.

Exuviance
Exuviance är ett medicinskt-dermatologiskt företag som forskar och utvecklar nya produkter för att förbättra hudvården.

Presentkort
Den perfekta gåvan! Ge bort en spa-upplevelse till dina nära och kära. Köp presentkort hos oss!

Exuviance