Upplev den ultimata vardagslyxen

Marres Hudvård strävar efter att vara din alldeles egna tillflyktsort från vardagens alla måsten.

Hos oss kan du unna dig själv egentid – för att koppla av och ladda batterierna och för att investera i dig själv, din hälsa och ditt yttre. Du kan lugnt luta dig tillbaka medan vi tar hand om dig och din kropp!

När din kropp går ner i varv aktiveras dess inneboende förmåga till självläkning, något som är nödvändigt för att förebygga och återställa effekterna av en stressig vardag. Genom att erbjuda professionella behandlingar i en lugn, harmonisk och avskild miljö jobbar vi på Marres Hudvård efter att uppnå den balansen hos dig. Alla våra behandlingar sker i enskilda rum där du kan känna dig avslappnad och lyxigt omhändertagen.

Behandlingar

På Marres Hudvård erbjuder vi allt ifrån avkopplande och energigivande till effektiva och resultatinriktade behandlingar. Personalen går regelbundet på vidareutbildningar för att alltid vara uppdaterade med den senaste kunskapen. Vår önskan är att du känner dig varmt välkommen, bra omhändertagen och tillfredsställd vid varje besök hos oss. Detta oavsett om du kommer in för att ställa en fråga, handla en produkt eller göra en behandling.

Produkter

Vi hjälper gärna till att finna de optimala hudvårdsprodukterna för dig - så att du kan fortsätta att njuta av bra hudvård även hemma. Vårt produktsortiment innehåller endast ledande internationella varumärken som satsar aktivt på forskning och som är i framkant av utvecklingen: Carita och Exuviance med flera. Vi delar också gärna med oss av vår kunskap om hur du bäst använder produkterna när du kommit hem.

Vårt motto är enkelt: Kunden i fokus.

Våra behandlingar
Under våra ansiktsbehandlingar får du alltid en personlig hudanalys, guidning till de rätta produkterna och en behandlingsplan upplagd för just dig.

Exuviance
Exuviance är ett medicinskt-dermatologiskt företag som forskar och utvecklar nya produkter för att förbättra hudvården.

Presentkort
Den perfekta gåvan! Ge bort en spa-upplevelse till dina nära och kära. Köp presentkort hos oss!

Exuviance